About

Information om kultur i København

One Response to About

 1. Pelle Dam says:

  SF holder valgkamps-release-party i Pumpehuset i morgen

  Kira Skov, Brother Grimm, Freja Loeb og Villy Søvndal er blandt hovednavnene, når SF søndag fra kl. 17 markerer starten på valgkampen.

  ”I realiteten har valgkampen jo allerede været i gang i månedsvis, og vi har længe kunnet mærke en stor opbakning, når vi har arrangeret valgkampsaktiviteter,” fortæller Villy Søvndal, der selv glæder sig til at besøge festen i Pumpehuset.

  “Det skal jo være sjovt at lave valgkamp, og vil vi også gerne belønne vores mange flittige aktivister for deres hårde slid. Det gør vi så med et brag af et release-party i morgen,” siger Villy Søvndal.

  “Vi er rigtig glade for den store opbakning, både til vores arrangement og til SF i det hele taget. Det er et klart tegn på, at danskerne er trætte af Lars Løkke og er klar til et nyt flertal i Danmark,” fortsætter Villy Søvndal.

  ”Det er helt unikt for os at så mange frivillige er mobiliseret og aktivt deltager i valgkampen. Vi har i lang tid oplevet en stor interesse for vores politiske projekt, og særligt her op til valgkampen kan vi mærke, at danskerne er klar til en ny regering og gerne vil gi’ en hånd med,” runder Villy af.

  PRAKTISK INFORMATION:
  SF holder valgkamps-release-party i Pumpehuset søndag d. 28. august. Dørene åbnes kl. 17 og programmet begynder kl. 18.00 med tale fra Villy Søvndal og slutter omkring kl. 23.00.

  Aftenens program indeholder blandt andet optræden fra Kira Skov, Freja Loeb og Brother Grimm, samt besøg fra de af SF’s kandidater, der stiller op i København. Europaparlamentsmedlem Emilie Turunen er konferencier.

  Alle, der har lyst til at gi’ en hånd med og hjælpe SF i valgkampen er meget velkomne så længe der er plads. Entré er gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>